Komeet Techniek

Een ster in techniek

Over Komeet Techniek

Komeet Techniek is een jong innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van concepten en het ontwikkelen van speciale (onderdelen voor) motorfietsen. Sjors Oosterwegel, de eigenaar van het bedrijf, heeft al ruim 10 jaar ervaring in concepten ontwikkelen voor nieuwe machines. Dankzij deze vele jaren aan ervaring is Komeet Techniek goed in staat zich aan te passen aan de opdrachtgever en haar gewenste niveau van ontwerpen en uitwerken.


Komeet Techniek werkt veelal op zelfstandige wijze projecten uit of biedt zij ondersteuning bij het ontwikkelproces van bestaande machines. Vooraf worden samen met de opdrachtgever de functies en eisen van het project goed vastgelegd. Gedurende het gehele ontwikkelingsproces is er veelvuldig contact met de opdrachtgever. Door de flexibele werkwijze is Komeet Techniek in staat om in ieder fase van het project te worden ingezet. Door de hoge eisen aan veiligheid, functionaliteit, kostenbeheersing en gebruikersgemak die samen met de opdrachtgever worden vastgelegd is Komeet Techniek een betrouwbare partner in het gehele ontwikkelingsproces.


Komeet Techniek goede contacten om snel onderdelen te laten maken van hoge kwaliteit. Ook heeft Komeet Techniek een eigen werkplaats met alle mogelijkheden voor verspanen, laswerk en plaatwerk. Hierdoor kan Komeet Techniek met spoed onderdelen leveren. Als het moet krijgt Komeet Techniek het dezelfde dag nog voor u klaar.


Momenteel richt Komeet Techniek zich ook op de motorsport. Komeet Techniek kan speciale onderdelen ontwikkelen en produceren. Bij speciale onderdelen kun je denken aan een uitlaatsysteem dat helemaal is aangepast op het voertuig. 


Ten slotte kunt u Komeet Techniek ook altijd benaderen voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.


  Hier ziet u een productielijn ontwikkeld door Sjors Oosterwegel.