Komeet Techniek

Een ster in techniek

Uitlaatsystemen op maat

 Bij Komeet Techniek kunnen we een gloednieuwe uitlaat voor je maken of je bestaande systeem aanpassen aan jouw wensen. We hebben de kennis en machines in huis om het perfecte uitlaatsysteem voor je te produceren, inclusief de demper.Het mooie is dat we alles zelf doen! We buigen, trommen en lassen alles in-house. Dat betekent dat we echt alles kunnen maken wat je maar wilt! Of je nu een buisdiameter van 8 mm tot 74 mm nodig hebt, we got you covered.

En hier komt het leuke gedeelte: we kunnen ook het geluid van je uitlaat aanpassen. Dus als je zin hebt in een sportief brullend geluid of juist een stille uitlaat wilt, kunnen we dat voor je regelen. Onze dempers zijn ontworpen om het geluid te controleren en tegelijkertijd de prestaties van je voertuig te optimaliseren.
Bij Komeet Techniek streven we altijd naar topkwaliteit en klanttevredenheid. Onze vakmensen werken met passie en precisie om jouw uitlaatsysteem perfect op maat te maken. We begrijpen dat jouw motor en auto uniek is en we zorgen ervoor dat we aan al jouw specifieke eisen voldoen.
Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitlaat of aanpassingen aan je huidige systeem, staan wij voor je klaar! Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en we gaan ervoor zorgen dat je weer volop kunt genieten van je ritjes.


Het is mogelijk in zowel RVS, titanium als staal.