Komeet Techniek

Een ster in techniek

Machinebouw

Komeet Techniek kan samen met u een machine van A tot Z ontwikkelen en alles daar tussen in! In samenspraak met u kan er gekeken worden waar in uw ontwikkelproces Komeet Techniek een bijdrage kan leveren. Indien nodig kan Komeet Techniek de ontwikkeling ook volledig op zich nemen. 

Komeet Techniek werkt veelal op zelfstandige wijze projecten uit. Of zij biedt ondersteuning bij het ontwikkelproces van bestaande machines. Vooraf worden samen met de opdrachtgever de functies en de eisen van het project goed vastgelegd. Gedurende het gehele ontwikkelingsproces is er veelvuldig contact met de opdrachtgever. Door de flexibele werkwijze is Komeet Techniek in staat om in iedere fase van het project ingezet te worden. Door de hoge eisen aan veiligheid, functionaliteit, kostenbeheersing en gebruikersgemak die samen met de opdrachtgever worden vastgesteld is Komeet Techniek een betrouwbare partner in het gehele ontwikkelproces.

Diensten

Komeet Techniek kan u ook voorzien in:

  • Enginering van complete machines
  • Bouwen van machines
  • Ontwikkelen van onderdelen
  • Maken van onderdelen
  • Leveren van onderdelen via toeleveranciers
  • Technische tekening
  • Oplossingen bedenken voor uw probleem

Staat uw wens hier niet bij? Neem dan contact op!

Engineering van complete machines
Komeet Techniek kan iedere gewenste machine met pneumatische, elektrische of mechanische aandrijvingen van A tot Z voor u ontwerpen. De machine kan inclusief besturing en software bij u afgeleverd worden, er zal rekening gehouden worden met uw eigen voorkeur voor een besturingssysteem.

Bouwen van machines
De ontworpen machines worden binnenshuis voor u geassembleerd.

Ontwikkelen van onderdelen
Komeet Techniek heeft in haar ervaring gemerkt dat niet alle onderdelen te koop zijn. Komeet Techniek kan bestaande onderdelen voor u op tekening zetten en eventueel produceren. Spoedleveringen zijn bespreekbaar.

Maken van onderdelen
Komeet Techniek beschikt over een werkplaats waar de onderdelen ter plekke geproduceerd worden. Zij beschikt over freesmachines, lasmachines, draaimachines en meer.

Leveren van onderdelen via toeleveranciers
Om ten alle tijden rekening te houden met de kostenbeheersing van uw project en doorlooptijd te garanderen werkt Komeet Techniek met toeleveranciers.

Technische tekening
Bij Komeet Techniek voeren wij alle verspanende bewerkingen uit in eigen huis, ook hebben wij een uitgebreid netwerk van toeleveranciers om al uw vragen te kunnen realiseren. Een technische tekening kan gebruikt worden voor de productie van uw product. De dienstverlening van Komeet Techniek stelt u in staat uw product zowel te laten ontwerpen als produceren. Voorbeelden over onze productiemogelijkheden vindt u hier.

Oplossingen bedenken voor uw probleem
Kan niet bestaat niet.